Actie: Gratis wasbare zwemluier bij besteding vanaf € 45, –

Genieten jullie ook zo van het lekkere weer van afgelopen week? Bezoekjes aan zwembaden, meertjes of aan zee staan bij dit heerlijke weer bovenaan ons lijstje. Er is niks zo leuk als lekker in het water spetteren met je kleintje. Ben je nog op zoek naar een wasbare luier? Dan hebben wij goed nieuws: Bij besteding vanaf € 45, – krijg je een gratis wasbare zwemluier naar keuze!

Wasbare zwemluiers

Tegenwoordig zijn in veel zwembaden zwemluiers verplicht. Logisch, we willen allemaal het liefst in zo schoon mogelijk water zwemmen en dat is wel net zo hygiënisch. Natuurlijk heb je wegwerp- zwemluiers. Maar is het niet veel leuker om een fleurige, vrolijke of juist een stoere zwemluier te kopen die je steeds opnieuw kunt gebruiken?

Voordelen wasbare zwemluiersActie Gratis wasbare zwemluier bij besteding vanaf 45 euro

Buiten het voordeel dat je je zwemluier steeds weer opnieuw kunt gebruiken, zijn ze ook nog eens heel handig in gebruik. Het zijn net normale luiers alleen dan met drukkers of klittenband, net wat je zelf fijner vindt. Met de drukkers of klittenband kun je de zwemluier kleiner en groter maken zodat je deze kunt gebruiken voor baby’s/peuters tussen de 4 en 15 kilo. Je baby kan hier dus volop en lang van genieten.

Een wasbare zwemluier droogt snel!

Door de heerlijke fleece binnenkant voelt de luier zacht aan op de huid. Dit zonder dat de luier zwaar aan gaat voelen, omdat hij geen vocht absorbeert. Na je zwemavontuur kun je de luier gewoon in de was gooien bij de lichtbonte was op 30 of 40 graden. Door de dunne stoffen die gebruikt zijn bij het maken van de zwemluier, is deze zo weer droog en klaar voor de volgende zwempartij.

De PandaBaby zwemluiers

Onze zwemluiers zijn er in veel verschillende prints. We hebben stippen, snorretjes, ruitjes, diertjes, visjes, schattige bloemen voor de meisjes, stoere legerprint voor de jongens en nog meer. Bekijk nu al onze wasbare zwemluiers!

Actie zwemluier

Vanwege het lekkere weer hebben wij vanaf 30 mei tot en met 6 juni een speciale actie. Bij een besteding vanaf € 45,- ontvang je gratis een wasbare zwemluier naar keuze. Bij je bestelling kun je bij de notities aangeven welke wasbare zwemluier je graag wil ontvangen!
Wees er snel bij, want op = op!

Vragen over wasbare luiers?

Mocht je vragen hebben over zwemluiers of graag wat meer informatie willen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via mail of Facebook. Wij helpen je vraag verder!