Alles over luiers

Welkom in de wereld van de wasbare luiers!

Het lijkt wel een oerwoud in het begin. Er is zoveel te ontdekken en proberen. De termen, afkortingen en merken vliegen je om de oren. Wanneer je voor het eerst komt kijken, zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom zouden we je graag even aan de hand willen nemen. Dan laten we je de grote paden in het bos zien. Dan kun je in ieder geval niet meer verdwalen en daarna kun je zelf alle kleine steegjes gaan verkennen!

Waarom wasbare luiers?

Waarom zou je wasbare luiers gaan gebruiken? Past het bij jullie of juist helemaal niet? Bekijk alle voor en nadelen van wasbare luiers, als je de keuze overweegt.

Welke soorten luiers zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten luiersystemen. Wat betekenen al die afkortingen? Lees meer over de beschikbare luiersystemen. Wat het is, hoe het werkt en wat de voor- en nadelen zijn.

Hoe werken de luiers van PandaBaby®

PandaBaby heeft betaalbare wasbare luiers van eigen merk. Maar hoe werken die nu precies?

Logeerpakket?

Via de Facebook groep wasbare luiers op reis kun je een probeerpakket aanvragen. Hierin zitten luiers van PandaBaby maar ook vele andere merken.

Klik op de onderstreepte tekst om verder te lezen over de specifieke onderwerpen of gebruik het menu links op de pagina om te navigeren tussen verschillende onderwerpen.