December is actiemaand bij PandaBaby: 2e pocket luier voor de helft van de prijs!

December is al een feestelijke maand en bij PandaBaby maken we deze maand nog iets feestelijker voor jou. December is namelijk actiemaand bij PandaBaby! Vorige week konden jullie vier boosters bestellen, voor de prijs van drie. Deze week bestel je de tweede pocket luier voor de helft van de prijs!

Wat is een pocket luier?

pocket luier pandababyEen pocket luier lijkt heel erg op een wegwerpluier en is dus eenvoudig in gebruik: Het is namelijk al een voorgevormde luier die je zo kunt aandoen bij je kindje. De buitenste laag is gemaakt van waterdicht materiaal en aan de binnenkant zit een vakje voor de booster. In dit vakje plaats je één of meerdere boosters, deze zorgen voor absorptie.

Draagcomfort en pasvorm pocket luier

De buitenkant is voorzien van een pull-laagje. Dit zorgt ervoor dat alle ontlasting netjes in de luier blijft en de pocket luier waterdicht is. De binnenkant is gemaakt van fleece, dit voelt heerlijk zacht aan de billetjes van je kindje. Daarnaast zijn al onze pocket luiers voorzien van klittenband of drukkers. Hierdoor zijn de luiers verstelbaar en gaan ze mee vanaf 4 tot 15 kilo, vanaf de geboorte tot aan de zindelijkheid. De luier is gemaakt van hoogwaardig polyester waardoor deze luier makkelijk jarenlang mee kan.

Een pocket luier aanschaffen met korting

Heb jij nog pocket luiers nodig of wil je deze eens proberen? Bestel dan tussen woensdag 6 december en dinsdag 12 december twee pocket luiers in onze webshop en krijg er één voor de helft van de prijs! Bij vragen of behoefte aan meer informatie mag je natuurlijk altijd even contact op met ons opnemen. We helpen je graag!