Het gezicht achter…

PandaBaby is een aantal jaar geleden opgericht door Sjanneke. Na de geboorte van haar dochter was ze opzoek naar wasbare luiers. Echter hield de prijs van een volledige luiervoorraad haar toch wel tegen. Ze is daarom zelf opzoek gegaan naar leuke ontwerpen en is ze begonnen met het produceren van duurzame, betaalbare wasbare luiers. Zo is deze webshop ontstaan.

De missie van Pandababy

De webshop is ontstaan met als missie om nieuwe ouders wat bewuster te maken. Het komt vaak voor dat, zodra je zwanger bent, er direct wegwerpluiers worden aangeschaft. Vaak denk je niet echt na over een alternatief, totdat je er door een ander uit je omgeving op wordt gewezen. Elke ouder die nadenkt over de optie om wasbaar te luieren, zien wij als een succesmoment. Sjanneke wilde met haar wasbare luiers jonge moeders informeren over de mogelijkheden binnen de wasbare luierwereld.

De overname van PandaBaby

Toen ik hoorde dat PandaBaby te groot werd voor Sjanneke en ze iemand zocht die haar bedrijf kon overnemen was ik direct geïnteresseerd. Na een prettige samenwerking ben ik in mei 2015 uitgegroeid tot de nieuwe eigenaresse van PandaBaby.

Els het gezicht achter PandaBaby

Mijn naam is Els, een moeder van 3 volwassen zonen en oma van een kleindochter en een kleinzoon. Ik ben altijd gek op kinderen geweest en ik ben al 35 jaar kraamverzorgster in hart en nieren. Ik heb de eerste 28 jaren bij mensen thuis gewerkt. In deze tijd was het gebruik van wasbare luiers de normaalste zaak van de wereld. Daarnaast ben ik ayurvedisch massagetherapeute en verdiep ik me in het bewust contact tussen moeder en kind. Ik leef zo bewust mogelijk en daar hoort het gebruik van natuurlijke producten ook bij. Ik sta 100% achter de producten van PandaBaby en ik zet me hier graag voor in.
Samen met mijn schoondochter zetten we al 1,5 jaar de missie van PandaBaby voort en dit doe we nog steeds met veel plezier. Uiteraard gaan we ook in de toekomst voor duurzame, betaalbare wasbare luiers.

Groetjes Els van PandaBaby