Overbroekjes: 1 + 1 gratis

Deze week hebben we weer een knallende actie voor jullie: Bij het bestellen van een overbroekje, krijg je er een overbroekje gratis bij! Dus kun jij nog wel een extra overbroekje gebruiken of wil je beginnen met wasbaar luieren? Profiteer dan nu van deze geweldige actie!

Overbroekjes zijn essentieel bij wasbaar luieren

OverbroekjesOm goed uit te kunnen leggen wat overbroekjes precies zijn, moeten we eerst even een stapje terug doen. PandaBaby verkoopt bijvoorbeeld voorgevormde bamboeluiers. Bamboe is erg populair, maar vooral erg absorberend en neemt dus veel vocht op. Een overbroekje trek je over de wasbare luier, bijvoorbeeld van bamboe, aan en is bedoeld om het vocht dat is opgenomen in de luier tegen te houden, zodat het niet in de kleertjes komt. De luier wordt door-en-door nat, dus als je geen overbroekje gebruikt worden de kleertjes van je kindje helemaal nat. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Assortiment overbroekjes

Misschien kun je dat niet over jezelf zeggen, maar we hebben overbroekjes in de leukste printjes. Bij PandaBaby bieden we diverse overbroekjes in vrolijke printjes en kleurtjes. Al onze overbroekjes zijn eenvoudig te verstellen door de handige drukkers op het broekje. Onze overbroekjes zijn geschikt voor kindjes tussen de vier en vijftien kilo. Ze kunnen dus mee vanaf de geboorte tot aan de zindelijkheid.

Profiteren van hoge korting?

Wil jij overbroekjes aanschaffen met hoge korting? Grijp dan nu je kans! Bestel een overbroekje en krijg er één gratis bij! Deze actie loopt tot 14 maart.

Heb je nog vragen over wasbaar luieren? Neem gerust even contact op, wij helpen je graag!