Uitwasbare luiers

Uitwasbare luiers, helemaal hip

Ooit gehoord van uitwasbare luiers? Misschien roept het nogal wat negatieve associaties op vanuit verhalen van een oudere generatie? Vooruit, zij hadden het toen zwaar te verduren. Maar tegenwoordig kan het helemaal anders, want uitwasbare luiers zijn terug van weg geweest! Onze luiers zijn voorzien van de allerleukste printjes en als je ze eenmaal gezien, kun je niet wachten om jouw baby’tje ook te plezieren met een van onze luiers!

Waarom kiezen voor uitwasbare luiers?

Uitwasbare luiers hebben echt een aantal heel belangrijke voordelen. Vandaag de dag kijken we allemaal even net wat kritischer naar onze portemonnee en de aanbiedingen voor luiers. Want eerlijk is eerlijk, luiers zijn toch best aan de prijs. In aanschaf zijn uitwasbare luiers prijziger dan wegwerpluiers, maar denk in de lange termijn. Het gaat je echt ontzettend in de portemonnee schelen, zodra je kiest voor uitwasbare luiers.

Nog meer voordelen van uitwasbare luiers!

Onze uitwasbare luiers zijn ontzettend duurzaam en gaan lang mee, zonder kwaliteit te verliezen. Daarnaast is er ook nog een duurzaam argument, want al onze wegwerpluiers zijn samen goed voor een ontzettend grote berg afval. Door te kiezen voor onze uitwasbare luiers, kies je voor een beter milieu. We willen graag allemaal dat ons nageslacht ook kan genieten van onze mooie planeet!