De PandaBaby luier

De PandaBaby luier

Met de nieuwe collectie van PandaBaby kan je zelf het gebruik bepalen!

De wasbare luier

De luier is gemaakt met een heerlijk zachte binnenlaag. Door de speciale membraanwerking zorgt deze binnenlaag ervoor dat de huid van je kindje droog blijft, ook na een plasje. Een huid die vochtig blijft kan namelijk sneller geirriteerd raken.
De buitenlaag van de luiers is gemaakt van hoge kwaliteit PUL. Dit is een speciaal gelamineerd polyester dat een extra waterdicht laagje heeft. Het is niet luchtdicht waardoor de huid kan blijven ademen, maar houd het vocht wel binnen.

One-Size

Door de handige drukkers voor op de luier, is de luier op 3 verschillende maten in te stellen en zal hij dus altijd passen voor baby’s van 4 tot 15 kg. Dus geen gedoe met verschillende maten binnenbroekjes en overbroekjes. Door de handige drukkers of klittenband boven is de luier precies aan te sluiten aan de buik van je baby.

Boosters

Achterin de luier zit een opening waarin je de booster(s) kunt stoppen. Boosters zijn het absorptiemateriaal van de luiers. Deze zijn zo makkelijk in aantallen en materiaal naar wens en situatie te combineren. De boosters zijn makkelijk te verwijderen uit de wasbare luier. Hierdoor kan je de luier en boosters los van elkaar wassen en drogen. De droogtijd wordt daardoor aanzienlijk korter dan wanneer dit niet kan.