Wasbare zoogcompressen

Wasbare zoogcompressen van Pandababy!

Zoogkompressen, vaak een noodzakelijk kwaad. Want ja, tijdens of na de zwangerschap wordt je nu eenmaal geconfronteerd met een ontzettend eigenwijs lichaam. Een lichaam dat uiteindelijk toch doet wat het zelf lekker wil. En terecht ook, want jouw lichaam zorgt voor het allermooiste cadeau ter wereld, een baby! Maar toch moet er praktisch gedacht worden, dus dat is wat wij ook doen bij Pandababy. Wasbare zoogkompressen zijn een voorbeeld van dat praktische denken.

Wat zijn wasbare zoogcompressen?

Wasbare zoogkompressen zijn de tegenpool van de wegwerp zoogkompressen. En wegwerp zoogkompressen zijn nu eenmaal niet zo vriendelijk voor ons milieu. Daarnaast worden er ook steeds minder duurzame materialen gebruikt, wat ten koste gaat van het comfort. Wij hebben hippe, wasbare zoogkompressen die gewoon lekker mee kunnen tijdens het draaien van de wasjes.

De voordelen van onze wasbare zoogcompressen

Zoals gezegd, wasbare zoogkompressen zijn echt een stuk beter voor ons milieu. Maar ook niet onbelangrijk, op de lange termijn (die eigenlijk maar heel kort duurt) scheelt het je ook nog eens in de kosten. Want in plaats van steeds weer nieuwe zoogkompressen te moeten kopen, haal je onze wasbare zoogkompressen slechts 1 x in huis en je hebt er steeds weer profijt van!

Met veel liefde gemaakt door Esther van Deerbeebie.