Wasbare zwemluiers online bestellen

Wij hebben diverse wasbare zwemluiers in allerlei vrolijke kleurtjes en printjes. Zo zit er altijd wel een zwemluier bij die perfect bij je kindje past! Je kunt onze zwemluiers eenvoudig zelf via onze webshop bekijken en bestellen.

De kwaliteit en functionaliteit

Degene die onze zwemluiers kennen, weten dat onze luiers uitstekend van kwaliteit zijn. Je kunt jarenlang met de luiers doen. Ze gaan makkelijk de hele periode tot aan de zindelijkheid mee en zijn eenvoudig in te stellen door de drukkers. De drukkers zorgen ervoor dat de luier altijd perfect past en dat ze geschikt zijn voor kindjes tussen de vier en vijftien kilogram. Bij je bestelling krijg je altijd een beschrijving, al zijn de zwemluiers zijn erg eenvoudig in gebruik.

De stof van de zwemluiers

Onze zwemluiers zijn erg zacht aan de binnenkant door het heerlijke zachte fleece. De luier absorbeert geen vocht, zodat de luier ook niet zwaar gaat aanvoelen. Plasjes gaan door de zwemluier heen, de ontlasting blijft gewoon netjes binnen de luier. Onze zwemluiers beschikken over een dunne stof die ervoor zorgt dat de luier supersnel droogt. Daarnaast kan de zwemluier gemakkelijk gewassen worden in de wasmachine met andere kleding.

Wasbare luiers gebruiken als zwemluiers?

We krijgen vaak de vraag of je niet gewone wasbare luiers kunt gebruiken als zwemluiers. Dat is geen probleem. Het is alleen wel belangrijk om te weten dat de wasbare luier daarna niet meer bruikbaar is als gewone wasbare luier. Door het chloor in het water wordt de pull-laag (de laag die ervoor zorgt dat alle ontlasting netjes binnen blijft) aangetast. Hierdoor zijn de wasbare luiers niet meer waterdicht en ontstaan er lekkages. Daarnaast er is een klein nadeel aan het gebruik van een wasbare luier als zwemluier, deze voelt namelijk wat zwaarder aan.

Zwemluiers bestellen

Wij verkopen niet zomaar zwemluiers, maar kwalitatief goede luiers met unieke printjes. Via onze webshop kun je deze eenvoudig bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Via het overzicht kun je gemakkelijk de verschillende printjes zien en besluiten welk printje het beste bij jouw kindje past. De zwemluiers zijn verkrijgbaar voor € 10,95 per stuk!